VAPIANO NIEUWE MARKT

VAPIANO NIEUWE MARKT Chi va piano va sano e va lontano

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 245 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vapiano Nieuwe Markt. Meer weten? Ontdek meer

6 aug 2022 om 19:39 De risotto was erg lekker en goed warm. De Tiramissu is een aanrader!
5 aug 2022 om 23:57 Eten was opzich goed. Bodem van de pizza (tonijn) helaas niet gaar! Cheesecake als dessert werd alleen geleverd zonder aarbeiensaus. Helaas na het eten waren mijn darmen van slag.
28 jul 2022 om 22:30 Keurige bezorging vriendelijk verzorgd! Eten was heerlijk en vers beslist een aanrader!
27 jul 2022 om 11:32 Mijn favoriet voor Italiaans, maar de laatste paar keer hebben ze de bal behoorlijk misgeslagen. Als zelfs een opmerking in CAPS genegeerd wordt, dan weet ik niet wat ik nog moet doen om mijn allergie voor kaas kenbaar te maken. Heel teleurstellend.
25 jul 2022 om 14:31 Snel en warm bezorgd. Pasta gerecht goed en warm verpakt en ook de pizza was goed in de doos verpakt met een 'tafeltje". Gerechten waren erg lekker.
23 jul 2022 om 21:55 Die verpakking was niet zo goed dicht
21 jul 2022 om 22:07 altijd met liefde hier besteld maar sinds een maand verneukt dit restaurant alles wat je dr besteld. En dan ook gewoon niet opnemen als je ze belt of een vervangend gerecht, nee je moet dat zelf maar ff uitzoeken. Al met al, klaar mee.
14 jul 2022 om 19:55 Eten was oke. Zoals van vapiano gewend. Maar bezorging heeft wel enorm lang geduurd. Ligt echter niet aan thuisbezorgd
14 jul 2022 om 14:10 Ruime porties. Eten was heerlijk. Bezorgtijd zou een uur zijn en dat was zelfs eerder. Dus ook hartstikke prima.
11 jul 2022 om 16:27 Risotto is zo lekker!! Goed pittig en ruime portie
10 jul 2022 om 20:06 Één pizza en een pasta rond 13:00 uur bijna 2 uur op hebben zitten wachten. Pasta was goed pizza niet goed doorgebakken.
5 jul 2022 om 22:42 pizzas waren koed