VAPIANO GRONINGEN POELESTRAAT

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 375 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vapiano Groningen Poelestraat. Meer weten? Ontdek meer

23 feb 2024 om 14:39 Lag een hard geel drabje op de pasta carbonara wat denk ik kaas moest voorstellen en de pizza was ongesneden met vier grote plakken ham en kwarten anasschijven, vroeger vaak besteld hier en tevreden mee geweest, voor dit bedrag het niet waard.
22 feb 2024 om 19:23 17:15 besteld, om 19:00 bezorgd. Pizza was koud (kaas was één plak geworden) en tiramisu zo warm dat de room weer helemaal ‘slap’ was.
21 feb 2024 om 19:09 Om 17:05 besteld en bijna 2uur verder tot het bezorgd werd! Bij aankomst was het koud, de kaas was 1 dik plak gesmolten kaas (niet te eten), en de tomaat was geen tijd voor genomen om normaal in stukjes te snijden.
26 jan 2024 om 11:21 Het eten kwam pas na 30 minuten aan vanaf vertrek restaurant. Terwijl dit lopend 10 min is. Het eten was daardoor niet warm meer
25 jan 2024 om 18:39 Bijna twee uur gewacht op een bestelling van 1 pasta.
18 jan 2024 om 14:41 Het duurde twee uur voor onze bestelling (twee pasta's) aankwam, op een gewone donderdagmiddag.
6 jan 2024 om 20:03 Eten nooit aangekomen, en als je heen belt krijg je ook nog eens een grote mond dat je dan maar niet via thuisbezorgd moet bestellen. Hier nooit weer bestellen
2 jan 2024 om 22:44 Simply cancelled my order after I waited for 2hrs
22 dec 2023 om 17:01 late delivery and container was not sealed properly
17 dec 2023 om 19:53 Na 2 uur wachten geen eten ontvangen. Na zes pogingen contact op te nemen eindelijk iemand aan de lijn die vertelde dat het onderweg was. Paar minuten later het bericht dat de bestelling is geannuleerd.
3 dec 2023 om 20:01 Had gevraagd om Chili medium. Helaas zat dit er niet bij en ook had ik gevraagd om de kaas apart erbij te doen, ook dit niet gekregen waardoor de kaas is gesmolten op 1 grote bult..
1 nov 2023 om 20:31 Duurde te lang……en broodjes die we erbij zouden krijgen waren er niet…maar we waren al aan het lijden van honger…dus toch zo gegeten…ik twijfel nu echt om alweer te laten bezorgen…prima service op locatie,maar duurde te lang via TB. Jammer :(